SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Turizm İşletme Belgeli İşletmelerle Buluştu

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Turizm İşletme Belgeli İşletmelerle Buluştu
Bu haber 27 Şubat 2024 - 11:00 'de eklendi ve 42 views kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkanı olan Murat Kırlangıç, turizm sektörünün önemli bir bölgesi olan Hatuniye Mahallesi’nde faaliyet gösteren Turizm İşletme Belgeli işletmelerle, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek’in katılımıyla bir araya geldi.

Toplantıda İşletmelerin Görüş ve Önerileri Alındı

Toplantıda, işletmelerin karşılaştığı sorunlar, talepleri ve önerileri detaylı bir şekilde ele alındı. İşletmeciler, sektördeki sorunlara çözüm bulunması adına değerli görüşlerini paylaştılar.

Milletvekili İpek’e Sorunlar Aktarıldı

Başkan Kırlangıç, toplantıda yapılan istişareler sonucunda ortaya çıkan çözüm önerilerini, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek’e iletti. İpek, işletmelerin sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

Teşekkür Mesajı

Başkan Kırlangıç, toplantının ardından yaptığı açıklamada, turizm sektöründeki sorunların çözümü için desteklerini esirgemeyen Milletvekili İpek’e teşekkür etti. Kırlangıç, işletmelerin yanında olan ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışan İpek’e duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, turizm sektöründeki işletmelerle toplantı düzenledi. Milletvekili Haluk İpek’in de katıldığı toplantıda, işletmelerin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.

Amasya, Murat Kırlangıç, Haluk İpek, turizm, işletmeler, toplantı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA